Főkatalógus

Pénznem:
https://www.facebook.com/hungaryboxwebaruhaz

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT: 06 30 219 5847 Rendelését leadhatja telefonon és e-mail-ben is. 

Technikai okok miatt kérjük, hogy a

https://www.rovidaruexpress.hu 

oldalunkat keressék fel és ott adják le a rendelésüket vagy e-mailen:

info@hungarybox.hu

KÖSZÖNJÜK!

* Az árak az ÁFÁ-t tartalmazzák! * A webshop regisztráció nélkül böngészhető. *** Csak a vásárlás során lesz lehetőség regisztrálni.

 

Pick Pack Pont  

elf logo.JPG

 

Pick Pack Pont boltlista

Válassza ki az Önnek legközelebb eső pontot jegyezze fel és írja be szállítási címnek.

elf logo.JPG

BOLTKERESŐ

Szállítási díjak

 

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 85 városában megtalálható 226 Pick Pack Pont-jaink segítségével Ön személyesen is átveheti a megrendelt csomagot. Az árvételi helyet Önnek kell kiválasztania.

 

 A 

elf logo.JPG-ok    és   hírlapüzletek, amelyek frekventált helyeken találhatóak meg. A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport ) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, főutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele. A megrendelt áru Pick Pack Pont-ba történő megérkezésekor értesítjük Önt, melyet követően csomagját azonnal átveheti, az értesítést követően 5 munkanapon keresztül az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfőtől-vasárnapig 08.00 - 20.00 óráig vannak nyitva. 

A

elf logo.JPG -ban történő átvétel díjszabása: Árlista
A küldemények méretére és súlya
A küldemények 3 kategóriába kerülnek besorolásra súly, illetve méret szerint. Amennyiben egy küldemény a kategóriára vonatkozó súly vagy mérethatárt átlépi, azt a magasabb kategóriába kell sorolni.

A kategóriák súly és mérethatárai:
  • 1. kategória: 0 - 3 kg-ig, illetve 20 cm x 30 cm x 10 cm méretig;
  • 2. kategória: 3 - 10 kg-ig, illetve 30 cm x 30 cm x 20 cm méretig;
  • 3. kategória: 10 - 20 kg-ig, illetve 50 cm x 50 cm x 50 cm méretig;
Nem fuvarozható küldemények
  • A küldemények tartalma nem lehet kockázatos, veszélyes anyag, állat vagy állati maradvány, arany, ezüst, bemutatóra szóló értékpapír, nemesfém és drágakő, régiség, azbeszt, lőfegyver, lőfegyver-alkatrészek, lőszer, emberi maradvány, tiltott narkotikum és tiltott gyógyszer, pénz, dohány- és jövedéki termék.
  • A küldemény vagy tartalma nem lehet jogszabályt sértő.
  • A küldemény tartalma nem lehet törékeny és/ vagy romlandó áru.
  • A küldemény nem lehet sérült vagy nyitott csomagolású küldemény és nem tartalmazhat bűncselekményből származó terméket.
A küldemények átadása/ átvétele a Pick Pack Pont Árushelyeken
A hálózatunkat alkotó Pick Pack Pont árushelyeken biztosítjuk a küldemények Vásárlók általi átvételének lehetőségét. A vásárlók e-mailben, sms-ben kapnak tájékoztatást a csomag Árushlyre történő megérkezésétől.

Az átadás / átvétel zárt elektronikus rendszerben történik.
Szállítási határidők
Budapesti árushely esetében a küldemények székhelyén történő mennyiségi és minőségi átvételét követő munkanapon, Vidéki árushely esetében: a küldemények székhelyén történő mennyiségi és minőségi átvételét követő második munkanapon. (szombaton is van kiszállítás )
Küldemény átadása a Vásárlónak
Küldemény átadása annak a személynek történik, aki a a küldemény kiszállításától számított öt (5) munkanapon belül megjelenik, és magát a küldemény átvételére jogosultként igazolja. A Vásárló, vagy annak képviselője a küldemény átvételét aláírásával igazolja az átadás-átvételi elismervényen. Átvételkor a Vásárlónak, vagy képviselőjének a nevét és lakcímét beazonosítható módon nyomtatott betűkkel is rá kell írni az elismervényre, az átvételt igazoló aláíráson túlmenően.
Utánvét kezelése
Utánvételes küldemények kezelését is vállaljuk,- készpénzes, illetve kártyás fizetéssel egyaránt - külön díj ellenében. 

Előzetesen Partnerünknek kifizetett küldemények esetén szükséges ezt a tényt előzetesen megadni. Az ennek elmulasztásából eredő valamennyi jogkövetkezmény a Partnerünket terheli.
Visszáru kezelése
Normál visszáru kezelése esetén a Vásárló által határidőre át nem vett küldemény Pick Pack Pont Árushelyekről Partnerünknek visszaszállításra kerül – külön díj ellenében. Vevői visszáru kezelését is vállaljuk. A Vásárló által visszahozott küldeményeket az átvétel helyének megfelelő Pick Pack Pont Árushelyen – a hatályos jogszabályoknak megfelelően –a küldemény Vásárló általi átvételét követő nyolc (8) napon belül a Vásárlótól kötelezően visszaveszi, és a Partner székhelyére szállítja - Vevői visszáru szállítási díj ellenében.

Mikor válassza a 

 

 

 

elf logo.JPG-ot?  

Ha Önnek a futárral történő kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott időben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetőséget.  Milyen előnyökkel jár a személyes átvétel?

A személyes átvétel ugyanolyan gyors, és kényelmes, mint a futárral való kézbesítés, ám a készpénzes fizetés mellett lehetőség van a 

elf logo.JPG

-okon bankkártyával történő fizetésre is. A csomagok így szombaton, sőt vasárnap is átvehetőek. 
Hogyan kérhetem a személyes átvételt?  

A személyes átvétel kiválasztása megrendeléskor a  elf logo.JPGtörténik. Ön előbb beállítja a "Személyes átvétel közeli Pick Pack Pont-ban" opciót, majd választhat a Pick Pack Pont-ok  listájából.

A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében kérjük, hogy lehetőség szerint nyomtassák ki az automatikus visszaigazoló e-mail értesítést vagy jegyezzék fel a rendelés azonosító számát. 

A munkanapon 14.00-ig megrendelt termékeket Budapesten és nem budapesti szállítás esetén 2 munkanapon belül vehetik át az Önök által kiválasztott 

elf logo.JPG-ban. 

 

 

 

© Hungarybox.com. Rövidáru webshop, webáruház, kiskereskedés, nagykereskedés, kreatív kellékek, varrókellék, fonalak, kötőfonalak, kézimunka, horgolás, hímzés, zsinór, szalag, patent. 2010 óta az Önök szolgálatában! .
Rövidáru express gyorsan| Hardware-Shop használt szerverek | Szervermemória | Szerver hoszting | Olcsó VPS | Webtárhely | Shop-Script webáruház | Tudakoló | Linkkatalógus | Domain regisztráció | Hoszting szolgáltatások | ASP tárhely | Ingyenes apróhirdetések | Szerver bérlés | Virtuális szerver | Rendszergazda szolgáltatások | Rövidáru express gyorsan|